Kirjoittaja Aihe: materiaaleja flokkaukseen  (Luettu 6074 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa tuunari

  • Eksoplaneetta
  • ***
  • Viestejä: 337
Vs: materiaaleja flokkaukseen
« Vastaus #15 : 26-09-2018, 19:36:44 »
DC-Fix velouria olen myös käyttänyt, mutta on ollut ongelmia kiinni pysyvyyden kanssa newton putkessani. Sitä tuli taas korjailtua kontaktiliimalla saumoista. Uuteen projektiin tilasin kokeiluun tälläista: https://culturehustle.com/collections/potions/products/black-v1-0-beta-the-world-s-mattest-flattest-blackest-art-material Kerron kokemuksista/projektista myöhemmin...
-pasi

Poissa Pappis

  • Galaksijoukko
  • ****
  • Viestejä: 676
Vs: materiaaleja flokkaukseen
« Vastaus #16 : 26-09-2018, 20:00:36 »
DC-Fix velouria olen myös käyttänyt, mutta on ollut ongelmia kiinni pysyvyyden kanssa newton putkessani. Sitä tuli taas korjailtua kontaktiliimalla saumoista. Uuteen projektiin tilasin kokeiluun tälläista: https://culturehustle.com/collections/potions/products/black-v1-0-beta-the-world-s-mattest-flattest-blackest-art-material Kerron kokemuksista/projektista myöhemmin..
Ainakin halvemmissa kiinanputkissa on sisäpinnassa jonkinlainen pulveripinnoite. Ei se DC Fix pysy sen päällä. Mä pesin putkeni sisäpinnan ihan vedellä ja karhunkielellä, jotta se pulveri lähti kokonaan pois ja sain Fixille puhtaan pohjan. Ja mulla se on pysynyt tiukasti kiinni jo pitkän aikaa, vaikka putki on olut ulkona kokoaikaisesti.
t. Jarkko

Taivaanvahti: https://www.taivaanvahti.fi/observations/byUser/8364/pics
AstroBin: http://www.astrobin.com/users/JKLaukkanen/

Celestron C6N & CG5, ES 2x & 5x FE, Baader Scopos & Eudiascopic, Astronomik/Baader/BelOptik suotimia