Kirjoittaja Aihe: Uusi tilavalitsimen symbolikiekko Star Adventurerin Advanced Firmware  (Luettu 18670 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Astronautiskelija

  • Eksoplaneetta
  • ***
  • Viestejä: 344
Tein itselleni tällaisen, ja kun samalla vaivalla syntyi ylimääräisiä, tarjoan niitä halukkaiden käyttöön lähes ilman kuluja.Tulostin manuaalissa olevan kuvan tavalliselle kopiopaperille, jonka sitten käsittelin runsaalla määrällä suojalakkaa. Toivon sen kestävän kosteutta erinomaisesti. Takuuta en uskalla antaa. Kiekko pitää itse leikata tarkasti pyöreäksi ulkoreunoja myöten, kiekon halkaisija on 32 mm. Keskireiän tekemisessä on isommat toleranssit.

Koska näitä on rajoitettu 14 kpl:n erä, eikä lisää tule ainakaan minulta, toimimme näillä ehdoilla:

1. Vain yksi kpl per nuppi
2. Ilmoittaudu halukkaaksi vastaamalla tähän viestiin: kirjoita viestiin vain ja ainoastaan järjestysnumerosi jonossa, eli eka laitta "1", toinen "2", kolmas "3" jne. Jos on tarvetta kysyä jotain, tee se eri viestillä.
3. Jos kaksi sattuu valitsemaan saman jonotusnumeron, niin myöhemmin varannut valitsee itsellen vapaan jonotusnumeron (tai sitten lähetän puoli tuotetta kummallekin, oma valinta).
4. Tuote toimitetaan vain postitse.
5. Onnelliset voittajat saavat YV:ssä osoitteen, jonne lähettävät minulle erillisessä kuoressa itselleen osoitetun ja postimerkillä varustetun pienen (minimi 90 mm × 130 mm) kirjekuoren. Eli kuluja tulee kahdesta kirjekuoresta ja kahdesta postin ikimerkistä yhteensä n. kolme euroa.
6. Postin rikkomasta tai kadottamasta tuotteesta korvataan tuotteen hinta ilman postituskuluja. Palauttaa voi vapaasti omalla kustannuksella.
7. EI JÄLLEENMYYJILLE!

The sky appears so steady fixed and stable as we look at it - but only if we do not look too hard. James B Kaler, Stars and Their Spectra
Clayhole Observatory
Twitter | Vimeo

Poissa -Essi-

  • Eksoplaneetta
  • ***
  • Viestejä: 116
-Skywatcher 200/1000 PDS Explorer
-Skywatcher Skymax 127
-Skywatcher NEQ6
-Skywatcher Star Adventurer
-Nikon D7200
-QHY8L

-Essi-