Draco okulaarit

Aloittaja Slaya83, 08.09.2017, 09:51:50

« edellinen - seuraava »

Slaya83

Hei kaikki!

Onko kenelläkään kokemusta Ylva Astronomian myymistä Draco -merkkisistä okulaareista.
Mietin että uskaltaako ostaa kun ainakin itselleni oudompi merkki...

Esittelyteksti kertoo näin:
Ylva Astronomian omalla Draco- tuotemerkillä valmistetut okulaarit tarjoavat hyvän valikoiman tarkkapiirtoisia ja laadukkaita sekä tähtien että maakatseluun soveltuvia okulaareja. Parfokaaliset okulaarit ovat omiaan suurten ja keskisuurten suurennusten visuaalikatseluun, kun okulaarilta vaaditaan paljon. Okulaarien seitsemän linssiä on jaettu neljään ryhmään (paitsi 18mm- okulaarissa, jossa on viisi linssiä kolmessa ryhmässä) ja linssipinnat ovat monipinnoitettuja heijastusten minimoimiseksi.
Okulaarit tuottavat 55 asteen näennäisen näkökentän. Alumiininen runko on varustettu tavanomaisia suotimia varten. Tasaisen kuvakentän lisäksi 20mm nouseva kuminen katseluaukon suojus tekee havaintojen teosta miellyttävää myöskin silmälasien kanssa. Draco-okulaareja on tällä hetkellä saatavilla viittä eri polttoväliä: 6mm, 9mm, 12,5mm, 14,5mm ja 18mm.

Hinta:
79,00€ / kpl

spuge

Käsittääkseni on optiikaltaan sama kuin William Opticsin SPL, vaikka WO:lla valikoimaan kuuluu vain kolme polttoväliä. Myös esim. Zhumell on myynyt saman näköisiä samoilla specseillä.
WO Megrez 72/432, SW SkyMax 180/2700

lazy_ferret

Uskaltaa ostaa. Itselläni on koot  6, 12,5 ja 18mm
Olen okuihin tyytyväinen ja ostin parit niihin, kun ne ovat minulla myös binowiever käytössä.
Pasi Kaikkonen, Oulu