Binostore ja bugittava keksi

Aloittaja eehy, 03.08.2015, 21:47:52

« edellinen - seuraava »

eehy

Löytyi Googlen kautta saapasmaan huokea astrokauppa:

http://www.binostore.com/

Tulin sivustolle Googlen antaman linkin kautta

https://www.binostore.com/en/accessories/tripod/eq8-mount-only-head/?reffr=FRGL&utm_source=Froogle&utm_medium=catalog&ifrom=US&utm_campaign=Froogle-US&gclid=CK-Ppf2ci8cCFesAcwod7gMCvQ

jossa EQ8-jalustan hinta oli häkellyttävän halpa  2681 EUR, kun TS pyytää samasta rekkulasta 3510EUR. Harakirihinnoittelua oli kaupan muillakin tuotteilla. Sivulla vakuutettiin, ettei VAT:a tarvitse maksaa EU:n sisällä tehdystä tilauksesta. Voiko olla totta vaiko mafian metkuja!

Tiedustelin kaupalta varmistusta hinnasta, jolloin hinnaksi ystävällisesti varmistettiinkin 3324 EUR ja annettiin varmuudeksi vielä linkki tuotteen sivulle:

https://www.binostore.com/en/accessories/tripod/eq8-mount-only-head/

Omassa selaimessani näkyi kuitenkin tuossa osoitteessa hinta 2681 EUR.

Kokeilin kuitenkin vielä toista selainta, kun myyjä vaikutti luotettavalta. Nyt sivulla olikin hämmentävästi tuo paljon korkeampi hinta 3324 EUR samassa osoitteessa.

Ensimmäiseltä sivulta tarttuneen keksin poistamalla sain korkeamman hinnan näkymään molemmissa selaimissa.

Bugittaviin kekseihinkin pitää verkkokaupankäynnissä  varautua ...mistral

Kun n. vuosi sitten ostin TS:stä okun, oli siellä kanssa halvempi hinta hetkellisesti. Kun sitten tilasin sen, varmistin hinnan ja silloin se ei enää ollutkaan voimassa. Myivät kuitenkin sillä pienemmällä hinnalla. En sitten tiedä mistä moinen johtui.