Teleskopy.pl

Aloittaja VeskuP, 07.07.2014, 21:13:09

« edellinen - seuraava »

VeskuP

Lainaus käyttäjältä: kurja - 28.02.2015, 12:52:39
Tämmönen kuin "rzetelnafirma" on ilmeisesti puolalaisen kuluttajajärjestön 'seal of approval' joka löytyy Teleskopy.pl:n sivulta, lisäksi kyseinen putiikki ei ole pelkästään webbikaupa vaan niillä on isoja kivijalkamyymälöitä isojen kaupunkien keskustoissa, varmaan vähän niin kuin joku rajala kamera suomessa. Eli pikaisen kyselyn perusteella vaikuttaa ihan asialliselta putiikilta.

Etämyynnistä löytyy kuitenkin huonoa palautetta sitä keräävältä sivustolta opineo.pl http://www.opineo.pl/opinie/teleskopy-pl 10 negatiivista vs 6 positiivista.

No pistin kuitenkin tilauksen jo menemään..

Nopeasti tuli tuo vastaus sähköpostilla, parissa tunnissa.
4 euroa oli kuljetus, joten ihan halpa sekin. Kokonaissumma on 22 euroa, että kauheita taloudellisia tappioita ei onneksi synny...
Vesa Pennanen

SW 254/1200 Newton, NEQ6 Pro

kurja

Mikäli noita puolalaisia palautteita oikein ymmärsin (ha, niin varmaan) niin negatiiviset koskivat lähinnä asiakaspalvelun asennetta, huonoa tavoitettavuutta yms, ainakin yksi luultavasti johtui siitä ettei asiakas ymmärtänyt mitä oli ostamassa (seikka josta erikoisliikkeen henkilökunnan tietysti pitäisi ottaa koppi), sellaisia palautteita ei näkynyt että myisivät olematonta tavaraa tms että sempuoleen. Näkisin että verkkokauppa muiden joukossa, ei varmaan alansa kiiltävin esimerkki muttei mikään huijariputiikki kuitenkaan. Odotellaan ja katsotaan miten siun tilaukselle käy =)

VeskuP

Joo katotaan miten käy, tavarat kulkevatkin ihan postitse 3-7 arkipäivässä pitäisi olla perillä...

Tuolla nimittäin on 8" dobson alle 250 euroa ja pykälää isompi eli 10" vähän yli 400 euroa. Mietin isomman Newtonin hankkimista ja nuo vähän houkuttelisivat...
Vesa Pennanen

SW 254/1200 Newton, NEQ6 Pro

VeskuP

Tuossa illalla sitten hain paketin postista. Kyllä oli positiivinen kokemus kaikin puolin(paitsi ei ollu nallekarkkeja!!!)

Täytyy katsoa mikä on tilanne syksyllä, laitanko uuden putken tilaukseen :laugh:
Vesa Pennanen

SW 254/1200 Newton, NEQ6 Pro

VeskuP

Laitoin eilen tilaukseen Baaderin aurinkokalvoa 20x20 cm palasen ja valmiin kehyksen Santeliin. Äsken tuli s-postia, että paketti lähti. 23 euroa posteineen.

Tosin kyselin tuossa yksistä kiikareista joku aika sitten. Ensimmäiseen s-postiin ei vastattu ollenkaan ja piruillessani laitoin viikon päästä saman postin uudestaan, no vastaus tuli alle viidessä minuutissa.
Tiedä sitten minne ensimmäinen vastaus katosi, ehkä tähän juuri syynä negatiivinen palaute asiakaspalvelussa...

Mutta joo, kaikin puolin tähän mennessä ainakin tilaukset on toimineet loistavasti
Vesa Pennanen

SW 254/1200 Newton, NEQ6 Pro