Kirjoittaja Aihe: Nyt testaamaan Taivaanvahdin Windows Phone clientin uutta versiota  (Luettu 6876 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Mellon

  • Taivaanvahti
  • Eksoplaneetta
  • *****
  • Viestejä: 307
    • Kuvia
Hei,

Tamperelainen mobiilisoftagurutalo Sasken Finland on kehitellyt Taivaanvahti-clientistä uuden version jolla voi myös lähettää havaintoja. Sovellus on suunniteltu niin, että käyttäjä saa mahdollisimman pienellä työllä lähetettyä havainnon: aika ja sijainti tulevat suoraan puhelimesta. Pitäisi olla aika näppärä peli siis!

Nyt kaivattaisiin muutamaa aktiivia rassaamaan sovellusta ja antamaan ensikommentteja. Jos sinulla on Windows Phone -luuri (mm. Nokian Lumiat) ja haluat olla ensimmäisten käyttäjien joukossa, lähetä ylläpidolle ( taivaanvahti[a)ursa.fi ) Microsoft live id:si. Löydät Microsoft Live Id:n puhelimesta osiosta Asetukset -> Sähköposti ja tilit -> Microsoft -tili.

Lopullinen sovellus julkaistaan loppukestästä/alkusyksystä. Mutta jos kaikki menee putkeen testiryhmä pääsee jo kesällä lähettämään havaintokuvat suoraan luurista. \:D/

- Emma

PS: Sasken toteuttaa Taivaanvahti-clientin omana henkilöstön koulutusprojektina. Tuemme mielellämme kaikenlaisia osaamisen kehityshankkeita, lopputöitä ja omatoimista teknistä kötöstelyä. Jos haluat koodata mobiilisovelluksia Taivaanvahdin päälle, ota rohkeasti yhteyttä! Tarjoamme tukea ja ohjeet haku- ja syöttörajapinnan käyttöön.