Avaruus.fi - keskustelualue

Tähtiharrastus ja tähtitiede => Yleinen keskustelu => Aiheen aloitti: zahh - 11-12-2006, 14:09:20

Otsikko: Artjärvelle kikkailemaan?
Kirjoitti: zahh - 11-12-2006, 14:09:20
Kuinkas on, onko tietoa saapiko tuonne Artjärven havaintokeskuksen liepeille näin Ursan jäsenenä mennä oman kiikarin kanssa iltaisin ja öisin heilumaan? Vai pitääkö kuulua vielä johonkin salaseuraan; vapaamuurareihin tahi muihin betoniraudottajiin?  Täällä Helsingissä kun on niin kirkasta ja naapuritkin alkaa epäillä joksikin hiippariksi kun iltaisin kiikarin ja jalustan kanssa takapihalla hääräilee.  Ainakin pilvisinä iltoina luulisi olevan tilaa, heko heko.


toni

Otsikko: Vs: Artjärvelle kikkailemaan?
Kirjoitti: Horus - 11-12-2006, 14:49:02
Kannattaa kysellä projektin vetäjiltä (http://www.ursa.fi/ursa/artjarvi/yhteys.html (http://www.ursa.fi/ursa/artjarvi/yhteys.html)).
Otsikko: Vs: Artjärvelle kikkailemaan?
Kirjoitti: J-P - 11-12-2006, 21:15:48
Moi
Ilmeisesti Tonilta jo yksityisviestin jo sainkin ja hän vastauksen, mutta kaikille muillekin tiedoksi, että havaintokeskukseen päästääkseen ei tarvita salaseurojen jäsenyyttä. Keskusta on rakennettu jäsenille ja mitä enemmän ja monipuolisempaa käyttöä siellä on sen paremmin se vastaa tarkoitustaan.
Tällä viikolla on tarkoitus suorittaa tähtitorni 2:den perustusvalu eli uusi torni alkaa nousta (kiitos lämpimien säiden)
Harmittavinta olisi jos mukavat rakennukset ja hyvät laitteet olisivat käyttämättöminä. Projektin puuhamiehet eli raavaat rakentajat eivät ole juuri ehtineet paikan laitteista nauttia, mutta toivottavasti foorumin lukijajäsenet sitä tulevat tekemään. Olosuhteet on ainakin hyviksi todettu jo useaan kertaan. Jotain on vielä kesken, mutta ensi kesän jälkeen en ihan heti keksi mitä sieltä puuttuisi harrastamista varten.
Toki pimeässä, keskellä jokaisen 13000 jäsenen omaa kaupunkia, oman kotitalon vieressä, järven rannalla ym. (keksin kuitenkin ;)
Tervetuloa kikkailemaan, bongailemaan tms.
J-p
Otsikko: Vs: Artjärvelle kikkailemaan?
Kirjoitti: zahh - 12-12-2006, 08:18:54
Kiitosta, asia tuli seleväksi!

toni