Avaruus.fi - keskustelualue

Tähtiharrastus ja tähtitiede => Kauppapolitiikka => Kotimaasta ostaminen => Aiheen aloitti: vehnae - 23-11-2020, 13:07:07

Otsikko: AstroArt Store
Kirjoitti: vehnae - 23-11-2020, 13:07:07
Tälläkin foorumilla vaikuttava wm-x eli Jukka on avannut uuden suomalaisen tähtiharrastajan verkkokaupan. Valikoima näyttää jo tässä kohtaa varsin monipuoliselta monentasoiselle harrastajalle (Sky-Watcher, Celestron, Lacerta, Takahashi, ZWO, Chroma, jne) ja lisää on kuulemma tulossa. Hinnatkin kestävät vertailun kansainvälisiin toimijoihin oikein hyvin.

Hienoa saada uusi aktiivinen kotimainen toimija, eikun ihmettelemään! https://www.astroart-store.fi/

Otsikko: Vs: AstroArt Store
Kirjoitti: wm-x - 23-11-2020, 20:10:48
Kiitos esittelystä Jari!

Todella upeaa, kun sain mahdollisuuden perustaa Suomeen astrokaupan. Olen tätä hiljaa vienyt eteenpäin vuosien varrella ja nyt osui kaikki tähdet oikeaan asentoon. Tässä on ollut paljon sopimista ja neuvottelua eri tavarantoimittajien kanssa. Sivuilta huomaatte, että olen saanut kattavan edustuksen järjestettyä tänne Suomeen. Nyt myynnissä on yli 300 nimikettä, kun sivut valmistuvat niitä tulee olemaan yli 2000. Huollan myös kalustoa ja valmiita paketti hintoja tulee sivuille jatkossa lisää. Minuun voi ottaa huollosta kiinnostuneet rohkeasti yhteyttä. Minulla oma verstas missä teen mielellään huoltotöitä monenlaiselle kalustolle. 

Minua on pitkään häirinnyt, että esimerkiksi filttereitä, okulaareja tai adaptereita ei saa suomesta oikein mistään. Samalla olen yrittänyt omalta osaltani auttaa uusia harrastajia toimimalla itse aktiivisesti eri paikoissa, tässä olen huomannut että suomen kielistä asiakaspalvelua näinkin haastavaan kaupan alaan tarvitaan. Tämän kaupan perustaminen oikeastaan kruunaa tämän valitun tien. Olen saanut niin paljon tältä harrastukselta, toivottavasti pystyn antamaan takaisin myös uudessa roolissa.

Pysyn neutraalina toimijana täällä foorumilla ja kaupan yhteydenotot mielellään kaupan kautta. Jatkan itse kuvaamista ja havainnointia niinkuin ennenkin. Haluaisin, että pystyn vielä ihan tavallisena harrastajana osallistumaan tänne keskusteluihin ja muuhun toimintaan. Ajattelin, että täällä foorumilla olisi yksi ketju mihin voisin kauppiaana kirjoittaa ja nyt Jarin aloitettua tämän ketjun voisin tätä käyttää jos se sopii kaikille?

Kaupan ideana on osaava asiakaspalvelu ja helppo yhteydenotto, sekä eurooppalaiset hinnat(tai oikeastaan halvemmat). Itseäni aina harmittaa kun etsii jotain osaa niin vastaukseen voi mennä useita päiviäkin. Yritän vastata kysymyksiin ja auttaa kaikkia hyvin nopeasti. Sitä varten telegram ja whatsapp yhteys tulee olemaan jatkossa iso osa asiakaspalvelua.  Sähköpostilla ja soittamalla saa myös nopeasti palvelua. Pyrin vastaamaan myös iltaisin ainakin nyt aluksi. 8-18 aikaväli on kuitenkin paras aika tavoitella.

Varasto on rakentumassa ja tarkat varasto saldot tulevat sivuille vielä tämän kauden aikana. Tavaraa tilataan varastoon ensimmäisten kuukausien aikana kiihtyvään tahtiin. Nyt on kuitenkin kaikilla euroopan toimijoilla vaikeuksia saada tavaraa koronan takia. Toivon siksi alussa vähän kärsivällisyyttä toimitusaikojen suhteen, ne ovat kuitenkin kohtuulliset myös nyt alussa. Minulla on keskieuroopassa useampi varasto josta saan tavaraa. Normaalissa olosuhteessa toimitukset ovat 3-5 päivää suomeen ja 2 päivää suomessa asiakkaalle toimitettuna.

Sydämmellinen kiitos koko suomen tähtiharrastajien yhteisölle matkasta tähän pisteeseen. Tiedä mitä mielenkiintoisia mahdollisuuksia tulevaisuudessa tulee eteen, Suomesta ei ainakaan osaamista puutu! Olen ollut onnekas tutustuessa moneen teistä. Jos haluatte liittykää Astro art Finlandin Facebook ja IG tileille, linkit on alla. Sinne luodaan sisältöä ja opetusmateriaalia tulevaisuudessa. Halukkaat voivat myös jakaa sivuja eteenpäin, olen kiitollinen kaikesta avusta yrityksen alkumetreillä.

Erik Pirtala on toiminnassa mukana ja ollut suureksi avuksi sivujen kanssa. Hän auttaa teitä mielellään myös. Yritetään antaa Erikin kuitenkin valmistua diplomi insinööriksi ajallaan ja vaivataan häntä vain somessa nyt aluksi. Toivotaan että Erik innostuu hommasta ja jatkaa valitulla tiellä. Hän on erittäin lupaava nuori harrastaja, olen ylpeä Erikin asenteesta ja taidoista. Hän on yksi nopeiden kehittyviä kuvaajia Eurooopassa. Käykää katsomassa esimerkiksi hänen astrobin tiliä: https://www.astrobin.com/users/erik.pirtala/ (https://www.astrobin.com/users/erik.pirtala/). Erikin ja Minun kuvia tulee myös eri tauluformaatteina myyntiin, toivottavasti löydätte sieltä mieluista koristetta seinille.


Otsikko: Vs: AstroArt Store
Kirjoitti: Jussi Koponen - 24-11-2020, 13:03:09
Tämähän on hieno uutinen! Onnea ja menestystä yritykselle!
Otsikko: Vs: AstroArt Store
Kirjoitti: Jussi Halttunen - 24-11-2020, 13:20:41
Vaikuttaa todella hyvältä ! Mukava ja ystävällinen viestintä ja nopea vastaus kysymyksiin. On hyvä, että saadaan Suomeen toimiva astrokauppa. Tämä vie hyvin tähtiharrastusta eteenpäin.
Otsikko: Vs: AstroArt Store
Kirjoitti: Ransu - 24-11-2020, 18:09:29
Onnea ja menestystä yritykselle! Hieno asia että saadaan Suomeenkin tarjontaa :azn:
Otsikko: Vs: AstroArt Store
Kirjoitti: wm-x - 24-11-2020, 21:05:11
Kiitos kaikille! Ihan mieletön vastaanotto ollut. Kiitos myös kaikille heti tilauksen tehneille. Nyt alkaa kova urakka tuotteiden lisäyksessä verkkoon, 1/10 osa tuotteista on nyt vasta sivuilla. Muistakaa kysyä jos etsimäänne tuotetta ei löydy, se on kyllä tulossa. Erik on sitkeästi opiskeluiden ohella tehnyt ihan huippu duunia noiden tuotekuvausten kanssa, jos sieltä löytyy jotain sammakoita meille voi siitä ilmoitella. Korjaamme heti virheet sivuilta.

Varastoa alkaa tulemaan ensi viikon maanantaina tänne euroopasta. Nyt ollaan hieman kurjassa välivaiheessa, mutta toivon hieman kärsivällisyyttä, että saadaan homma normaalisti rullaamaan. Meidän alan varaston arvo ei ole ihan pieni niin tarvitsen sen kerryttämiseen aikaa, mutta suomeen kuitenkin tulee iso varasto tavaraa ja täältä myydään sitten maailmallekkin.

Nyt tilanneille varmasti pystytään lupailemaan toimitusta jouluun mennessä. Seuraavalla viikolla jo lähtee tavarat liikkumaan asiakkaille kun vaan saapuu tänne. Lähinnä pidempään kestää tuotteilla, jotka tulevat yhdysvalloista esim. Chroman filtterit ja Qhyccd kamerat. Joidenkin tuotteiden osalta lisähaastetta antaa, että ne ovat loppu koko Euroopasta. Tuotanto on jo kuitenkin hyvällä tasolla. Kun toimituksien suma saadaan maailmalta purettua aletaan olemaan normaalissa tilanteessa.

Kiitollisin terveisin,
Otsikko: Vs: AstroArt Store
Kirjoitti: DarkSide - 25-11-2020, 23:32:59
Onhan tämä vähintään hatun-noston arvoinen teko aikana, jolloin tavaraa saa huonosti kun Kiina yskii.
Tätä palvelua aidolla suomen kielellä kaipaa moni suomalainen kuluttaja kokeiltuaan lontoota ranskalaisessa astrokaupassa.
Sydämestäni toivon onnea ja pitkää ikää yrityksellenne  :cool:
Otsikko: Vs: AstroArt Store
Kirjoitti: wm-x - 26-11-2020, 14:57:37
Onhan tämä vähintään hatun-noston arvoinen teko aikana, jolloin tavaraa saa huonosti kun Kiina yskii.
Tätä palvelua aidolla suomen kielellä kaipaa moni suomalainen kuluttaja kokeiltuaan lontoota ranskalaisessa astrokaupassa.
Sydämestäni toivon onnea ja pitkää ikää yrityksellenne  :cool:

Kiitos!
Summasitkin hyvin haasteita heti firman alkutaipaleelle. Perustaa kun olen sinnikkäästi ja pitkään rakentanut, ei hirveästi tulevaisuus jännitä.  Toivotaan, että saadaan Eurooppalainen yhtiö tästä rakennettua ja työllistettyä väkeä suomessa. Mielenkiinnolla menen uusia haasteita kohti.
Otsikko: Vs: AstroArt Store
Kirjoitti: einari - 26-11-2020, 18:05:44
Nyt kun muistan ja Eurooppaan menosta puhutaan niin siinä vaiheessa viimeistään kannattaa hommata se oma domain sähköpostin päätteeksi. Aavistuksen uskottavuutta lisää enemmän kuin gmail.
Otsikko: Vs: AstroArt Store
Kirjoitti: Jussi Halttunen - 12-12-2020, 22:05:18
Hyvin sujuivat kaupat ja SW:n Skyliner 10” Dobson tuli sovitussa ajassa ja jopa hieman nopeammin. On kyllä hienoa, että on tällainen uusi  astrotarvikkeiden kauppa saatu Suomeen !
Otsikko: Vs: AstroArt Store
Kirjoitti: Pappis - 15-12-2020, 19:54:15
Lykkyä tykö projektiin!

Miten, otatko Willian Opticsin valikoimiin?
Otsikko: Vs: AstroArt Store
Kirjoitti: tuomaskb - 16-12-2020, 22:30:11
Erittäin hyvää palvelua ja apua valinnassa. Tuote saapui pikaisesti.

https://www.astroart-store.fi/product/355/sky-watcher-explorer-130-synscan-goto

Nyt vain poika (ja isä) joutuu odottamaan pukin saapumista. Onneksi tämän ajan voi käyttää asioiden opiskeluun.

Suosittelen!
Otsikko: Vs: AstroArt Store
Kirjoitti: CSB - 20-01-2021, 22:36:03
Vauchi, tänään tuli Astroart kaupasta uusi Star Adventurer 2i Pro Pack. Nyt leikitaan until taivas aukea.

Huomasin kun hinta edullisempi kuin monet ulkomaalainen kaupat.

Otsikko: Vs: AstroArt Store
Kirjoitti: Kuukatti - 22-01-2021, 11:25:51
Uusi hovihankkijani on Mikkelistä, ei enää ulkomailta!

Kiitos Jukka hyvästä palvelusta.
Otsikko: Vs: AstroArt Store
Kirjoitti: EJP - 22-01-2021, 12:54:18
Samoin.
Otsikko: Vs: AstroArt Store
Kirjoitti: tomppa - 22-01-2021, 18:45:10
Nyt oli tullut myös iOptron mallistoon. Tilasin itse iOptronin kuulapään omaan Star Adventureriin. Tosiaan, kuten CSB sanoi, hinnat tuntuvat olevan huokeammat kuin muualla.

Näytti olevan synttäritarjouksena alennukset kiikareista ja cashback iOptronin tuotteista. https://www.astroart-store.fi/news/3/astroart-store-on-2kk-ikainen (https://www.astroart-store.fi/news/3/astroart-store-on-2kk-ikainen)
Otsikko: Vs: AstroArt Store
Kirjoitti: Denniina - 29-01-2021, 19:48:03
https://www.astroart-store.fi/news/5/viikonloppu-tarjoukset-voimassa

Nyt sieltä sais satasen lahjakortin jos tilaa 1500€. Pientä kiinnostusta olisi uutta kameraa kohtaan
Otsikko: Vs: AstroArt Store
Kirjoitti: Karsaa - 12-03-2021, 20:39:48
Keskiviikkona tuli laitettua Sky-Watcher EQM-35 Pro tilaten ja tuossa se nyt on mulla kokoomisen alla, nopea toimitus ja myöskin nopsaa kommunikointia, kun selvitellään mistä matkaan on tarttunut 1kpl jatkokeloja....vastaanottajana raision mylly =)

Odotin saavani tuon joskus toukokuussa....vaan en valita =)
Otsikko: Vs: AstroArt Store
Kirjoitti: Käenpesä - 12-03-2021, 21:41:42
Viime sunnuntaina laitoin tilauksen uudesta kamerasta ja tiistai iltapäivällä kamerapaketti aukesi täällä Valkeakoskella.  :cheesy:
Täyden kympin toimintaa. :cool:

Otsikko: Vs: AstroArt Store
Kirjoitti: Miltzu - 27-03-2021, 22:04:26
Tuli tehtyä isohkon setin tilaus tuossa vähän aikaa sitten ja täytyy kyllä sanoa että erinomaista palvelua! :cool:
Täälläkin päästy jo vähän testailemaan uutta kameraa (268M) ja on kyllä aikamoinen laite. =)
Otsikko: Vs: AstroArt Store
Kirjoitti: Vili - 09-04-2021, 23:29:58
Hienoa että tilaukset toimineet. Itellä ei . Arvosana 1/5. Kuukausia odotettiin ja myyjä lupaili että olemme ensimmäisessä joukossa saamassa tuotteet. Verkkokaupassa tuotteen hinta nousi huomattavasti odotusaikana. Alkoi haiskahtamaan että myyjä sai paremman hinnan muualta tuotteesta kunnes vielä itse perui kaupat. Ymmärretään ettei  100% kaikkia asiakkaita voi palvella.
Otsikko: Vs: AstroArt Store
Kirjoitti: Lesketti - 10-04-2021, 10:13:54
Minulla on kyllä vain hyvää sanottavaa tästä kaupasta. Minäkin jouduin odottamaan yhtä tuotetta aika kauan mutta sehän ei ole kauppiaan vika, jos tavara ei kulje maailmalla koronan takia. Lopulta vaihdettiin tuote toiseen vastaavaan, kun toimitus alkoi näyttämään niin heikolta. Minut on koko ajan pidetty ajan tasalla ja olen saanut paljon arvokkaita vinkkejä kaluston valintaan ja käyttöön, joten arvosana 5/5
Otsikko: Vs: AstroArt Store
Kirjoitti: ekaputki - 05-05-2021, 09:53:00
Eilen pääsin hakemaan Skywatcher 250 Dobsonin jonka olin tilannut Astroart'ista ennen joulua. Putkella oli pitkä matka Mikkeliin ja viivästystä lisäsi mm. se, että putki sattui olemaan kontissa joka odotteli pitkään pääsyä Suezin kanavaan! Sen jälkeen putki paikannettiin Maltalle josta se sitten pikkuhiljaa kulki kohti Mikkeliä. Mutta pitkä odotus palkittiin ja nyt putki on kasattuna odottaen ensin kollimointia ja sitten kirkasta yötä. Astroartin Jukka piti minut koko ajan hyvin ajantasalla ja vaikka putken tulo viivästyi odottamattoman paljon niin vikahan ei ollut myyjän ;)

On hienoa, että meillä on Suomessa nettikauppa, josta saa asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua ... ja ainakin kun talvella vertailin hintoja niin kaiken em. asioiden lisäksi niin hinnat ovat kilpailukykyisiä!


Otsikko: Vs: AstroArt Store
Kirjoitti: Tarzan - 20-05-2021, 17:19:02
Todellakin. Olen pari kertaa ollut yhteydessä, ja aina on palvelu ja (sen ainoan kerran jolloin olen tilannut) toimitus onnistunut.
Otsikko: Vs: AstroArt Store
Kirjoitti: make72 - 20-05-2021, 20:58:18
Tilasin täältä keväällä paljon tavaraa: Uudet kiikarit, lämmittimet, okulaarit, kääntöpeilit ym. Päädyin tähän kauppaan vain ja ainoastaan saamani hyvän palvelun vuoksi. Hinnatkin ovat erittäin kilpailukykyiset, jos niitä vertaa ulkomaan tuontiin. Sähköposteihin ja puheluihin vastattiin ripeästi ja aina neuvottiin oikeaan suuntaan tarpeen mukaan.

Suosittelen lämpimästi kauppoja.  :azn:
Otsikko: Vs: AstroArt Store
Kirjoitti: CSB - 20-05-2021, 23:02:22
Manantai 17.5 tilasin Lacerta Smart kiikarit 8x26 vaimolle, keskiviikona iltapäivä hän kokeili
Otsikko: Vs: AstroArt Store
Kirjoitti: PetriKe - 07-06-2021, 23:01:31
Iso peukku tulee tälle kaupalle myös minulta!

Olen tilannut keväästä lähtien kaikki tarvitsemani tähtihärpäkkeet AstroArtista, ja palvelu sekä nevonta ovat pelanneet todella hienosti (olen todellakin kysellyt asioiden perään varmaan kyllästymiseen asti :-) ). Hintojenkaan puolesta ei tarvitse enää tähyillä Saksan verkkokauppoihin. Ja jos tavaraa on hyllyssä, tulee paketti perille parhaassa tapauksessa jo seuraavana päivänä tilauksesta.
Otsikko: Vs: AstroArt Store
Kirjoitti: CSB - 08-06-2021, 18:20:00
Eilen tilasin Herschell Prism Astroartista ja nyt on täällä. Huomenna kokeilan  :cheesy:
Otsikko: Vs: AstroArt Store
Kirjoitti: cmas - 12-06-2021, 16:00:21
Ostin AstroArtista Sharpstar 61 EDPHII -putken, vixen-kiskon, Quark-T2-adapterin ja ASI174mm-kameran. Ei voi kyllä kuin suositella lämpimästi. Tavara liikkuu nykyään välillä hitaasti ja se ei ole Jukan vika. Mielestäni hän piti minut hyvin ajantasalla asioiden etenemisestä ja kun tuotteet saapuivat AstroArtiin ne olivat häkellyttävän nopeasti liikkeellä. Hinnatkin on kohdallaan, joten varmasti teen ostoksia täältä jatkossakin.
Otsikko: Vs: AstroArt Store
Kirjoitti: ast - 14-06-2021, 10:57:23
Hei,

AstroArtista olen nyt kevään aikana täydennellyt kaluston virransyöttöä ja ohjauksia PegasusAstron tuotteilla.
Sekä tuotteet, toimitus että opastus ensiluokkaista, Jukalle iso kiitos Mikkeliin, voin suositella!

t. tapsa   
Otsikko: Vs: AstroArt Store
Kirjoitti: naavis - 13-08-2021, 15:39:06
Tein aika suuren tilauksen AstroArtilta ja ei voi kuin kehua palvelun laatua ja nopeutta. :cool: Jukka on helppo saada kiinni ja kaikki ongelmatilanteet selviävät samantien. Monen ulkomaisen kaupan kanssa setvisin samanlaisia ongelmia monta päivää sähköpostitse.
Otsikko: Vs: AstroArt Store
Kirjoitti: EJP - 13-08-2021, 16:33:36
Tein aika suuren tilauksen AstroArtille ja ei voi kuin kehua palvelun laatua ja nopeutta. :cool: Jukka on helppo saada kiinni ja kaikki ongelmatilanteet selviävät samantien. Monen ulkomaisen kaupan kanssa setvisin samanlaisia ongelmia monta päivää sähköpostilla.
Samoin paitsi että tein aivan pienen tilauksen.
Otsikko: Vs: AstroArt Store
Kirjoitti: turboruuvi - 28-08-2021, 00:41:37
LOISTAVAA!
Otsikko: Vs: AstroArt Store
Kirjoitti: W1lleM - 25-11-2021, 17:13:03
Huomattu on - tein itsekkin tilauksen ensimmäistä kertaa SkyWatcher Star Adventurer 2i WiFi -seurantajalustasta. Tilasin tuotteen sunnuntaina illalla ja paketti oli minulla kädessä tiistaina päivällä, mahtavan nopea toimitus!
Otsikko: Vs: AstroArt Store
Kirjoitti: Tertsunen - 11-04-2022, 21:07:47
Suositukset täältäkin suunnalta.
Tilasin pikkuputken perjantaina ja nyt maanantaina se on jo kotona ihmeteltävänä.
Otsikko: Vs: AstroArt Store
Kirjoitti: Tommi L - 13-04-2022, 22:26:27
Voisin yhtyä kuoroon ja kehua paitsi nopeita toimituksia, mutta ennen kaikkea avuliasta ja asiantuntevaa palvelua. Hintatasokin kestää vertailua suuriin eurooppalaisiin toimijoihin. Kauppa on kyllä suuri palvelus kotimaiselle harrastajayhteisölle!
Otsikko: Vs: AstroArt Store
Kirjoitti: jperala - 01-07-2022, 12:28:48
Hyvä että kotimaasta löytyy valikoimaa niin ei kaikkea tarvitse ulkomailta tilailla, toivottavasti asiakkaita riittää.
Otsikko: Vs: AstroArt Store
Kirjoitti: Juha R - 09-07-2022, 23:38:31
Suomalaista kauppaa etsin ja törmäsin juuri tähän. Loistavaa, että tämä on olemassa. Olen pikapuolin yhteydessä kiikarin oston merkeissä!
Otsikko: Vs: AstroArt Store
Kirjoitti: jperala - 20-07-2022, 22:27:20
On tullut osteltua kaikkea pikkutavaraa, kaikki on tullut ripeästi. Toivottavasti asiakaskunta kasvaa, näitä ei ole liikaa.
Otsikko: Vs: AstroArt Store
Kirjoitti: jperala - 27-07-2022, 19:24:25
Jalusta tuli parissa päivässä :) hinnat on ollut kohdillaan ja nopea toimitus, hyvä !
Otsikko: Vs: AstroArt Store
Kirjoitti: Timo Kantola - 01-08-2022, 20:44:52
Hyvä ja toimiva kauppa!

 Tullut jonkun verran osteltua, viimeisimpänä viimeviikolla saapunut AstroReflect 300F6 peili planeetta-ja kuu kaukoputkeeni (oman 300F5 peilin uudelleen muotoilu on hieman..eh.. vaiheessa). Peili tilattiin tammikuun alussa ja saapui viimeviikolla, mittausraportin perusteella huippu peili!
Ainut mikä laittaa hieman painoa omille harteille on se että peilin reunapaksuus on vain 24.17mm, eli peilintuenta pitää olla toimiva!
Paksumpi peili olisi varmaan onnistunut, mutta heräsin asiaan aivan liian myöhään (pari kuukautta tilauksesta), joten mennään tällä, jäähtyy ainakin nopeaan! Polttoväliä pyysin peilille 1750mm, tuli 1758mm eli eroaa 0.5% pyydetystä.
Otsikko: Vs: AstroArt Store
Kirjoitti: jperala - 01-08-2022, 20:50:33
Viikonloppuna tilattu bresserin linssiputki, vasteaikoja nyt mitataan :) jännitetään milloin lähtee, on kuulemma varastossa.
Ei sentään, lupasivat laittaa alkuviikosta niin eiköhän se sieltä tule.
Otsikko: Vs: AstroArt Store
Kirjoitti: jperala - 16-09-2022, 10:21:48
Tavaraa on tilailtu, yhtä sun toista. Pääsääntöisesti tavara tullut todella ripeästi, nyt on pari tuotetta maannut jonossa jo tovin.
22.8 ja 1.9 tilatut tavarat ilmeisesti odottaa tukkurilta tuloa ja luvatut toimitusajat hieman venähtänyt.

Ei tietysti myyjän vika, mutta epätietoisuus tavaran liikkumisesta hieman syö ja joutuu kyselemään tuotteiden perään .

Tämä ei siis mikään moite, lähinnä huomio.
Otsikko: Vs: AstroArt Store
Kirjoitti: Lithos - 16-09-2022, 13:21:44
Omat kokemukseni ovat olleet tähän mennessä todella positiivisia, tavara on ollut sitä mitä pitääkin ja se on myös lähtenyt liikkeelle nopeasti. Nyt tuotanto vaikeuksien aikana, ei tietenkään yksittäinen kauppias voi varastossa olemattomien tuotteiden toimitusajoille mitään.

Itse olen viimeiseen saakka yrittänyt tilata vain tuotteita joita on varastossa, mutta olen nyt ajatellut niin että kun on kerrankin hyvä kotimainen liike niin ennemmin tilaan myös suuremman tavaran kotimaasta ja vaikka odottelen sitten toimitusta vähän pidempään. Nyt vaan nämä energian hinnat ja inflaatio taitavat laittaa astro ostokset vähäksi aikaa melko vähiin.
Otsikko: Vs: AstroArt Store
Kirjoitti: jperala - 16-09-2022, 13:49:18
Tänään kyselin tuota 1.9 tilattua, ei ole tullut mutta tarjosivat vastaavaa mutta kalliimpaa tuotetta tilalle, en lämmennyt :) toinen tuote pitäisi olla tulossa, mahdollisesti ensi viikolla. Kyllä itsekkin mielusti tilaan täältä, mutta esim. okulaarin odottelu 3-4 viikkoa ottaa kyllä voimille, varsinkin kun ei ole mikään spesiaali yksilö vaan perus juttuja.

Mikään näistä ei tietysti ole syy alkaa vollottamaan, on tuollaisen firman pykääminen kuitenkin hyvä ja hienoa asia...se on vaan tuo odottelu :)
Otsikko: Vs: AstroArt Store
Kirjoitti: einari - 16-09-2022, 13:50:59
3-4 viikkoa voi hyvin (ja on ollutkin) kehnoa keliä joten ei juuri haittaa odottelu.
Otsikko: Vs: AstroArt Store
Kirjoitti: jperala - 16-09-2022, 14:00:17
3-4 viikkoa voi hyvin (ja on ollutkin) kehnoa keliä joten ei juuri haittaa odottelu.

Molemmille tuotteille olisi ollut käyttöä jo useasti :)
Otsikko: Vs: AstroArt Store
Kirjoitti: jperala - 26-09-2022, 18:43:52
Tänään kyselin tuota 1.9 tilattua, ei ole tullut mutta tarjosivat vastaavaa mutta kalliimpaa tuotetta tilalle, en lämmennyt :) toinen tuote pitäisi olla tulossa, mahdollisesti ensi viikolla. Kyllä itsekkin mielusti tilaan täältä, mutta esim. okulaarin odottelu 3-4 viikkoa ottaa kyllä voimille, varsinkin kun ei ole mikään spesiaali yksilö vaan perus juttuja.

Mikään näistä ei tietysti ole syy alkaa vollottamaan, on tuollaisen firman pykääminen kuitenkin hyvä ja hienoa asia...se on vaan tuo odottelu :)

Okulaarista päästiin sopimukseen, sitä tilattua tukkuri ei pystynyt toimittamaan vaan vaihdettiin sitten tuote toiseen sopivaan hintaan.