Avaruus.fi - keskustelualue

Foorumi ja erikoisaiheet => Tähdet ja avaruus -lehti => Aiheen aloitti: mrkat - 18-02-2019, 23:10:33

Otsikko: Taivaanvahtiin..mutta: "Bad Gateway"
Kirjoitti: mrkat - 18-02-2019, 23:10:33
En tiedä mihin alueeseen tää kuuluu mutta valitan tänne.
Eilen monta kertaa ja tänään yritin kuuhalokuvia laittaa ja lataa mutta
tulee "Bad Gateway.."
Mistä se tulee, tarkoittaa ja miksi?


Otsikko: Vs: Taivaanvahtiin..mutta: "Bad Gateway"
Kirjoitti: naavis - 19-02-2019, 13:56:05
Hei!

Kiitos ilmoituksesta. En vielä saanut ongelmaa toistettua, mutta modetiimi tutkii asiaa. :cool:
Otsikko: Vs: Taivaanvahtiin..mutta: "Bad Gateway"
Kirjoitti: Pappis - 19-02-2019, 14:07:02
En tiedä mihin alueeseen tää kuuluu mutta valitan tänne.
Eilen monta kertaa ja tänään yritin kuuhalokuvia laittaa ja lataa mutta
tulee "Bad Gateway.."
Mistä se tulee, tarkoittaa ja miksi?
Voi omla myös käyttämäsi nettioperaattorin ongelma. Bad Gateway kertoo, että reitti kohteelle ei ole käytettävissä. Kokeile verkkolaitteesi uudelleenkäynnistustä.
Otsikko: Vs: Taivaanvahtiin..mutta: "Bad Gateway"
Kirjoitti: mrkat - 20-02-2019, 00:09:39
Verkkolaite? Eikös mokkula käynnisty uudelleen joka kerta kun joka päivä liitän läppäriini uudelleen?

"Ikkunani" on vielä sitä vanhaa seiskaversiota ja selain on chrome, ja vanhahkon mokkulan kautta nettiyhteys.

JK. Sammutin läppärin virrat. Uudelleenkäynnistin. Mokkula kiinni ja menoksi, lataa kuvat (%:t kulkee kasvaen) mutta ilmoittaa taas BAD GATEWAY.
Jo 3. ilta....

JK2. Tarkistin sähköpostini, ei ole täynnä ja toisella sähköpostille meni sinne testiviesti, ei siis ole siitäkään kiinni.
       Myös just lähetin tutuille sähköpostissa, joten latautuu kuvat ainakin sähköpostiin ok.
 
Otsikko: Vs: Taivaanvahtiin..mutta: "Bad Gateway"
Kirjoitti: naavis - 20-02-2019, 10:00:57
Kiitos tiedoista! Pystyisitkö vielä kertomaan minkä operaattorin mokkulaa käytät? Ilmeisesti kyseessä 3G-yhteys?

Tässä kahden päivän aikana en ole vielä pystynyt toistamaan ongelmaa. Testihavainnot menevät läpi odotetusti.

Tässä ainakin muutama asia, joita voit kokeilla:
1. Tyhjennä selaimen välimuisti ja Taivaanvahtiin liittyvät evästeet
2. Jos teknisempi tunkkaus ei pelota, voit yrittää vaihtaa nettiyhteytesi käyttämää DNS-nimipalvelinta esim. 1.1.1.1:een tai 8.8.8.8:aan
Otsikko: Vs: Taivaanvahtiin..mutta: "Bad Gateway"
Kirjoitti: mrkat - 21-02-2019, 01:53:00
Elisa / Saunalahti, 3G. Maksimina  ~3Mbps.

En tyhjentänyt cachea mutta yllättävästi Incognito tilassa meni läpi!
Miksi?

JK. halokuvia en koskaan saanut matkaan koska:
Taivaanvahti käyttäytyy oudosti. Kun yritin vaihtaa Haloilmiö-osuuteen, niin Suomen karttaa ei koskaan näy mutta
lataa ja lataa.., ehkä jo kymmeniä megatavuja lataa... varmaan olisi ladannut gigatavuja jos olisin jättänyt yöksi lataamaan suomen karttaa tai mitä lie?

Otsikko: Vs: Taivaanvahtiin..mutta: "Bad Gateway"
Kirjoitti: vehnae - 21-02-2019, 06:01:11
Näköjään halolomake lataa parikymmentä megaa infonappien takana olevia tunnistekuvia. Erilaisia rariteetteja ja siten näiden kuvia on aikamoinen läjä, jotka varmaan olisi mahdollista latailla vasta infonappeja klikatessa?

Otsikko: Vs: Taivaanvahtiin..mutta: "Bad Gateway"
Kirjoitti: mrkat - 22-02-2019, 16:10:38
Ei jeekale! Infoekologiaa peliin! Montako CO2-kiloa menee taivaalle kun lataa (kyselemättä) halokuvia joka kerta?