Avaruus.fi - keskustelualue

Tähtiharrastus ja tähtitiede => Kauppapolitiikka => Aiheen aloitti: prototype - 14-05-2012, 20:35:53

Otsikko: UPS toimitukset
Kirjoitti: prototype - 14-05-2012, 20:35:53
Eli onko kellään tietoa kuinka ups toimittaa tilaukset tämmöisessä tilanteessa:
-Haluaisin tilata TS:ltä EQ-6 päivityspaketin ups:sän postiennakko systeemillä.
-Ups:sän nettisivujen mukaan lähin toimipiste on tampereella. Asun n.100km päässä tampereesta. Joten tuovatko ne silti tuotteen kuljetuksella paikkakunnalleni? Vai pitääkö minun noutaa paketti tampereelta?
Otsikko: Vs: UPS toimitukset
Kirjoitti: Timpe - 14-05-2012, 20:53:53
Arvaus: UPSin toimistoihmiset soittavat ennakon maksamisesta sinulle, kun paketti on Suomessa. Paketti on jumissa terminaalissa, kunnes maksu kirjautuu UPS:n tilille. Kuljetuspuoli hoitaa sitten paketin perille kotiovelle, kun se vapautetaan maksujen suhteen.  (TS:n tapauksessa olisit kyllä päässyt helpommalla tekemällä IBAN-tilisiirron verkkopankistasi, niin turha parin päivän kotimainen pankkiviive olisi jäänyt pois.)
Otsikko: Vs: UPS toimitukset
Kirjoitti: prototype - 14-05-2012, 21:00:55
En ole vielä tilannut mitään. Eli minun kannattaa maksaa IBAN-tilisiirrolla ja UPS hoitaa paketin perille saakka vaikka välimatkaa onkin sen 80-100km (riippuu tuoko töihin vai kotiin)?
Otsikko: Vs: UPS toimitukset
Kirjoitti: MarkoM - 14-05-2012, 21:06:43
En ole vielä tilannut mitään. Eli minun kannattaa maksaa IBAN-tilisiirrolla ja UPS hoitaa paketin perille saakka vaikka välimatkaa onkin sen 80-100km (riippuu tuoko töihin vai kotiin)?

Juurikin näin. Ja kannattaa laittaa toimitus sinne, mistä olet niin sanotusti virka-aikana tavoitettavissa (tai joku muu on sen vastaanottamassa). UPS nimittäin vaatii kuittauksen lähetyslistaan, ja on tullut pariin kertaan todettua, etteivät jousta kyseisestä vaatimuksesta sitten niin yhtään.
Otsikko: Vs: UPS toimitukset
Kirjoitti: prototype - 14-05-2012, 21:14:54
OK näillä mennään ja katsotaan kuinka käy.
Otsikko: Vs: UPS toimitukset
Kirjoitti: Timpe - 14-05-2012, 21:21:39
TS:n kanssa suora tilisiirto on ihan käypäinen vaihtoehto (tai ainakaan omalla kohdallani ei ole tullut ongelmia tuosta). Maksat edellisenä päivänä TS:lle verkkopankistasi tilausvahvistussähköpostista löytyvän infon mukaan ja paketti lähtee seuraavana päivänä liikkeelle, koska pankkisiirto Saksaan menee nykyään kai päivässä. Joskus tosin TS lähettää paketin jo samana päivänä liikkeelle vakioasiakkailleen, vaikka maksu ei ole varmaankaan mennyt vielä perille.

UPS:n pakettitoimituksista haja-asutusalueille en osaa sanoa mitään, jospa joku muu tietää tämän? Verkosta löytyi pikahaulla "haja-asutusalue, päivittäisiä toimituksia ei tehdä" -tyyppisiä rajoituksia UPS:n toimituksissa.
Otsikko: Vs: UPS toimitukset
Kirjoitti: Tane - 14-05-2012, 21:58:15
 Tuon asian että voi lähettää samana päivänä vahvistan samantien koska osui viime viikolla kohdalleni.Tilasin Maanantai aamuna putkipannat ja sähköpostiin tulleeseen tilinumeroon siirsin vaadittavan summan,niin jo samana iltana oli lähtenyt paketti tulemaan ja sain saman vuorokauden aikana UPS-seurantailmoituksen.Paketin sain Perjantaina.Se oli uusi ennätys toimitusnopeudessa mitä olen TS:n ja muidenkaan ulkomaalaisten kanssa asioinut.
Otsikko: Vs: UPS toimitukset
Kirjoitti: Nurinniska Observatory - 15-05-2012, 09:46:38
UPS:n pakettitoimituksista haja-asutusalueille en osaa sanoa mitään, jospa joku muu tietää tämän? Verkosta löytyi pikahaulla "haja-asutusalue, päivittäisiä toimituksia ei tehdä" -tyyppisiä rajoituksia UPS:n toimituksissa.

Eivät tosiaan toimita päivittäin haja-asutusalueelle, ainakaan täällä. Ja toimittaja on joka kerta ollut vaihteleva paikallinen rahtari, jolla UPS teettää toimituksen alihankintana.
Otsikko: Vs: UPS toimitukset
Kirjoitti: DarkSide - 15-05-2012, 18:17:15
Täällä on nykyään tilanne se, että UPS:sän paketit tulee Itellan tuomana kotiin. Päivän viive alkuperäiseen toimituspäivä ennusteeseen.
5 vuotta sitten vielä UPS toi ovelle ja viimeisen n. 3 vuotta siis Itella. Hyvin on toiminut kuitenkin  :azn:
Otsikko: Vs: UPS toimitukset
Kirjoitti: prototype - 15-05-2012, 21:06:57
Pistän tilauksen todennäköisesti perjantaina menemään, niin sitten näkee kuinka homma toimii.
Otsikko: Vs: UPS toimitukset
Kirjoitti: prototype - 30-05-2012, 15:43:39
Tuli se paketti perille  :azn:
Eli tilasin osat 15.5 ja tein tilisiirron T-S:älle heti. No silläviikolla oli torstai pyhäpäivä ja sekoitti maksuliikennettä. Tilisiirto meni perille 22.5 ja paketti lähti UPS:älle. Saksassa paketti lähti suomeakohti  25 tai 26.5:tä. Eilen 29.5 Lähetys toimitettiin UPS:än omalla kuljetuksella tänne metsien keskelle.
Otsikko: Vs: UPS toimitukset
Kirjoitti: RL - 27-01-2014, 15:04:01
Kävipä taas perusjuttu. Ups oli koittanut toimittaa pakettia, eikä niillä ollut puhelinnumeroani, vaikka luulin että ts olisi antanut sen niille.. Ja tuota kerrostalon alaovea on alettu pitää kokoajan lukossa. Niimpä jäi paketti saamatta ja se taisi matkata jyväskylään.. Oli jättänyt sen lappusen tuohon alaoven kahvaan, ihme että oli vielä tallella.

Tuota tapahtuu ups:llä vissiin aika paljon. Empä ees tiiä mihin olisin ilmoittanut numeroni, en ainakaan sinne saksalaiseen ups sivustolle.

No huomenna jos saisi paketin, kun ilmoitin numeroni lapussa olevan ajojärjestelijän numeroon.  :evil:
Otsikko: Vs: UPS toimitukset
Kirjoitti: Tane - 27-01-2014, 22:37:10
 Sama vika rahikaisella tai siis UPS:llä ja TS:llä täälläkin aina silloin tällöin. Asia on ratkennut kun soitan paikalliseen UPS:n toimistoon ja käyn paketin sieltä. Helpoa kun se toimisto on muutaman kilsan päässä...Ainoa asia josta Teleskop-Servicelle joutuu antamaan miinusta on että vaikka kuinka selvästi ilmoittaa tilauksen yhteydessä: laittakaa pakettiin minun puhelinnumero UPS:ää varten, niin se on turha pyyntö. Kaikkea on koetettu, osoite tiedoissa on puhelinnumero, erillispyyntöjä aina joka tilaukseen...Eipä tämä enää meikäläistä koske, mitään tilattavaa kun ei enää ole. Mutta noin muiden puolesta ihmetyttää kun sama jatkuu .
 Toinen asia sitten että Turun puolessa UPS:n kuskeilla ei ole puhelimia jakelussa mukana (eivät ainakaan niitä silloin käytä), mutta aamulla ennen kierrokselle lähtöä he pyrkivät soittamaan kaikki asiakkaat ennakkoon.
Otsikko: Vs: UPS toimitukset
Kirjoitti: JiiHoo - 27-01-2014, 22:59:36
Tampereen suunnalla homma tuntuu toimivan hieman paremmin. Olen pari kertaa tilannut TS:ltä tavaraa ja laittanut tilaukseen erikseen nootin numerosta toimistusta varten. Ensimäisellä kerralla soittivat UPS:lta tuntia aikaisemmin ja kysyivät olenko kotona, toisella kertaa taas eivät (onneksi olin tullut juuri kotiin).
Otsikko: Vs: UPS toimitukset
Kirjoitti: Tane - 28-01-2014, 01:27:32
 Ei siinä sen kummempaa. Käytäntö on eripaikoissa monen kirjavaa. Näyttäisi että ainakin haja-asutusalueilla UPS tukeutuu Itellaan. Täällä meikäläisen maisemissa se olisi enenkuulumatonta. Minullakin on R-kioskin postipiste samassa talossa jossa asun. DHL vie tavaran sinne jos en satu olemaan paikalla. Sehän on perin järkevää...Mutta järjen käyttö joissakin toimijoissa on nolla. Vedetään vanhoja käytäntöjä sokeasti...
Otsikko: Vs: UPS toimitukset
Kirjoitti: kissamies - 29-01-2014, 12:21:31
Moi,

eipä taida paljon auttaa vaikka se TS laittaisikin sen puhelinnumeron. Suomen UPS:n palveluihin ei meinaan kuulu se että ensimmäisellä kerralla soitettaan. Varmistin asian UPS:ltä kun taannoin tilasin putken Saksasta, ja yritin tyrkyttää numeroa suoraan UPS:lle.

//pete
Otsikko: Vs: UPS toimitukset
Kirjoitti: Tane - 29-01-2014, 16:44:16
 Soitin vuosi sitten UPS:lle ja ihmettelin että miksei oltu soitettu aamulla kun seurantatiedoista näki että tuote oli tullut Suomeen ja iltapäivällä niihin päivitetty että asiakas ei tavattavissa...Kun yleensä UPS oli ennen soittanut toimituspäivän aamuna. Vastattiin ettei UPS:n kuulu soittaa kenellekkään eikä milloinkaan. Mitäs siinä, luuri alas enenkuin painokelvoton vastaukseni pääsee ilmoille.
 Kerran taas UPS tuon jälkeen aamulla soitti että olisi pakettia tulossa ja ollaanko kotona vai tuodaanko töihin? Ihmettelin että on se kerrankin Teleskop-Service osannut pistää sitten puhelinnumeron siihen paketin kylkeen; " Ei täällä ole, mutta soitin numerotiedusteluun..." vastasi lähetti. Hän oli niitä jotka helpotti töitään saamalla paketin heti ja kerralla osoitteeseen. Nämä soittelemattomat lähetit töytää ympäri, ämpäri pakettikuormineen eikä lasti vaju juuri ollenkaan.
Otsikko: Vs: UPS toimitukset
Kirjoitti: fsol77m - 30-01-2014, 08:15:31
Monta pakettia saanut ups , dhl , tnt , fedex jnejne
Paketin kiirellisyydestä riippumatta paketti voi olla alta kahdessa päivässä jo helsingissä (joskus olen maksanut useita satasia nopeasta toimituksesta, joskus luottanut normaalitoimitukseen) niin silti aina menee noin viikko kun paketti siirtyy helsingistä turkuun... toinen viikko kuluu siihen kun paketin seurannassa lukee että koitettu toimittaa perille (ei varmasti ole sillä olen ollut kotona ko päivänä) tai vastaanottaja pyysi toimituspäivän siirtoa (taas kerran en ole... mistä lie keksitty) jnejne.
Sitten kun kolmannella viikolla joku älyää soittaa tai oikeasti tulla oven taakse pimpottamaan ovikelloa niin paketti kyllä löytää perille.

Sitten kun olen tilannut paketin jollakin brittien perus parcel mail:llä tms peruspostin mukana niin melkein aina tuote on kädessäni alta viikon.. ihme toimintaa kuriirifirmoilta (toisaalta niiden prioriteetti onkin firmat ja yksityiset ovat täysin paitsiossa)
Otsikko: Vs: UPS toimitukset
Kirjoitti: Tane - 30-01-2014, 13:11:33
 Kyllä ihme viivyttelyä välillä näkee...Postilaitos vaikuttaa aika hyvältä Suomesta ulkomaillepäin lähetettäessä. Laitoin viime kesänä kameran Itellan kautta Portugaliin. Tavallisena prioritypakettina, maksaa 25,50 tänä päivänä, ilmeisesti euron vähemmän viime vuona. Paketti lähti minulta Torstaina. Seuraavana Maanantaina klo. 12 oli kaveri Portugalissa sen saanut sikäläisestä toimipaikasta. Siinä ei ainakaan ole valittamista.
 Kerran sain yksityishenkilöltä kirjepaketin Hollannista, hän laittoi DMK-21 kameran tulemaan halvimmalla mahdollisella postitaksalla,12 eurolla. Sen koluaminen tänne pohjolaan kesti noin kaksi viikkoa. Kaveri kerkesi jo parikertaa kyselemään että saanko lähetystä ollenkaan.
Otsikko: Vs: UPS toimitukset
Kirjoitti: JKyytinen - 05-02-2014, 15:18:37
Minulle tuli TSltä EQ3 UPSia käyttäen. Tänään tuli soitto, johon vastaamattomuuden takia tuli tekstiviesti soita myöhemmin. 2 tuntia siitä, ja paketti perillä.
Otsikko: Vs: UPS toimitukset
Kirjoitti: RL - 23-02-2015, 18:00:22
Taidan vaihtaa kuljettaja firmaa, kun tästä edes tilaan ts. Tilasin viime kesänä jalustan ja paketti oli ulkoa päin melko huonossa kunnossa. Nyt tilasin ristikko-okulaariin ja paketti on taas kovia kokenut. Tuollainen paperipussi ja okulaarin ympärillä yksi kierros ohutta VALMIIKSI POKSAUTELTUA kuplamuovia.

Onkos muuten ihan normaalia, että tälläisessä:
http://www.teleskop-express.de/shop/product_info.php/info/p375_Crosshair-eyepiece---1-25----12mm-focal-length---illuminated.html (http://www.teleskop-express.de/shop/product_info.php/info/p375_Crosshair-eyepiece---1-25----12mm-focal-length---illuminated.html)
Tuo kirkkauden säätö napikka on vinossa ja sitä pyörittäessä se pyörii aika epäsymmetrisesti ja tuo säätönapikka on aika löysä liikkumaan sitä työntäessä sivusta -.- Joku pieni isku tullut tuohon tuohon kulmaan(pieneen pahviseen okulaarirasiaan), missä tuo valotikku on.

Otsikko: Vs: UPS toimitukset
Kirjoitti: Timpe - 23-02-2015, 22:15:08
Kannattaa ottaa lähikuva siitä okulaarista paketissaan/rasiassaan ja lähettää se TS:lle mahdollisen vikaepäilyksen + tuon kolhitun näköisen pakettikuvan kanssa. Asiallinen kysymys TS:lle tuottanee parhaan vastineen eli on kauppiaan velvollisuus pakata tuotteensa siten että ne saapuvat ehjinä vastaanottajalle. TS ottanee sitten yhteyttä UPS:iin, kun he ovat kuljetuksen tilanneetkin.
Otsikko: Vs: UPS toimitukset
Kirjoitti: ellu - 24-02-2015, 04:22:17
Olisi myös hyvä jos kirjottaisi kuskin rahtikirja osaan, että paketti vioittunut tms. Silloin nyt ainakin saa kuljetus firmalta korvauksen (vähän huono kyllä jos ei ole itse saapumis hetkellä paikalla). Paketti on kuitenkin kuljetus firman vastuulla heti, kun lähtee lähettäjältä. Toki lähettäjän pitäisi pakata niin, että kestää pienemmät kolhut. Kannattaa tässä tapauksessa olla yhteydessä TS:ään kuten Timpe tuossa sanoikin.
Otsikko: Vs: UPS toimitukset
Kirjoitti: VeskuP - 20-04-2015, 20:46:35
Tänään tuli paketti Saksasta, oli jätetty vaan oven taakse, ei soittoa etukäteen, ei mitään. Siinä oli paketti nököttänyt oven takana. Ups:n sivuilta kun katsoin niin siellä luki toimitettu, paikka: Etuovi. Varsin omituista mielestäni...
Otsikko: Vs: UPS toimitukset
Kirjoitti: einari - 20-04-2015, 21:05:28
Oliko omakotitalo vai kerrostalo ?
No siitä riippumatta tekisin kyllä jotain noottia aiheesta.
Otsikko: Vs: UPS toimitukset
Kirjoitti: VeskuP - 20-04-2015, 22:23:44
Siis asun omakotitalossa. Mietin kyllä, että pitäisikö ottaa yhteyttä upsiin. Aikaisemmin kuljettaja on aina soittanut ennen toimitusta ja kysellyt ollaanko kotona... Viime upsin toimitus noin vuosi sitten oli juurikin samanlainen, mutta silloin oli sovittu kuljettajan kanssa, että paketin voi jättää ovelle. Mitään vahinkoahan ym. ei syntynyt, vaikka paketti olikin ovelle jätetty, mutta kuitenkin outoa.
Otsikko: Vs: UPS toimitukset
Kirjoitti: KEW - 22-04-2015, 22:01:53
Onkohan UPS muistanut edellisen sopimuksesi, ja pitää sitä nyt oletusarvoisena?
Jollei ovi aukea, niin paketti jätetään sen eteen.

kw
Otsikko: Vs: UPS toimitukset
Kirjoitti: VeskuP - 22-04-2015, 22:42:08
Näinpä itsekin pähkäilin, ja lisäksi vielä se että olisiko kolme tai neljä pakettia tullut upsin kautta ja kuljettaja on aina ollut sama :huh:
Otsikko: Vs: UPS toimitukset
Kirjoitti: jperala - 23-10-2015, 08:41:00
Voiko mikään olla niin jäykkää kun UPS kuljetus, kokemuksesta tiesin että kuljetus voi tuoda pakettia ihan mihin aikaan tahansa. Soitin keskiviikkona tulevasta kuljetuksesta (perjantai) että jos saisi sovittua kuljetusta niin että olen paikalla, vastaus oli että soita perjantaina uudestaan nyt ei voi tehdä mitään.

Tänään heti klo 8.00 soittoa ja mikä oli vastaus, voi voi ei voida enään tehdä mitään ?? se on nyt herrassa mihin aikaan yrittää tuoda pakettia, kysyi vielä että siirretäänkö maanantaille, vastasin että vähän sama ongelma, pitäisi tietää onko tuomassa aamulla vai illalla ?

Juu ei voi auttaa, kiitos ja näkemiin.
Otsikko: Vs: UPS toimitukset
Kirjoitti: ellu - 23-10-2015, 08:50:09
Onpas tökeröä toimintaa! Ja todella epäkäytännöllistä. Minulle sieltä on aina soitettu etukäteen ja ihan avuliaasti on tuotu töihinikin jos en kotona ole ollut. Vissiin pieni paikkakuntakin kun joskus on suoraan kysymätä tuotu töihin, jos kuski vaan muistaa...  :tongue:
Otsikko: Vs: UPS toimitukset
Kirjoitti: jperala - 23-10-2015, 08:53:09
Onpas tökeröä toimintaa! Ja todella epäkäytännöllistä. Minulle sieltä on aina soitettu etukäteen ja ihan avuliaasti on tuotu töihinikin jos en kotona ole ollut. Vissiin pieni paikkakuntakin kun joskus on suoraan kysymätä tuotu töihin, jos kuski vaan muistaa...  :tongue:

Juu, ei ihan toimi täällä PK seudulla noin :)
Otsikko: Vs: UPS toimitukset
Kirjoitti: einari - 23-10-2015, 09:03:38
Luulisi kun Tampereellakin on saanut sovittua töihin toimituksen.
Otsikko: Vs: UPS toimitukset
Kirjoitti: jperala - 23-10-2015, 09:06:21
Luulisi kun Tampereellakin on saanut sovittua töihin toimituksen.

Sanoi että pitää tehdä ensin yksi turha yritys ennen kuin voi mitään muuttaa, ongelma ei poistu osoitetta muuttamalla jos ei pystytä ilmoittamaan edes tuleeko aamulla vai illalla.
Otsikko: Vs: UPS toimitukset
Kirjoitti: einari - 23-10-2015, 09:46:23
DHL on tuomassa myös pakettiautomaatteja. UPS voisi tehdä samoin.
Otsikko: Vs: UPS toimitukset
Kirjoitti: Oskari - 23-10-2015, 11:10:07
Siis eikö muka se UPSin kuski tiedä toimituspäivän aamuna aikatauluaan edes muutaman tunnin tarkkuudella? :shocked: Ymmärrän kyllä, ettei päiviä etukäteen onnistu.
Otsikko: Vs: UPS toimitukset
Kirjoitti: jperala - 23-10-2015, 11:11:37
Siis eikö muka se UPSin kuski tiedä toimituspäivän aamuna aikatauluaan edes muutaman tunnin tarkkuudella? :shocked: Ymmärrän kyllä, ettei päiviä etukäteen onnistu.

Kuski varmaan tietää mutta asiakaspalvelu ei halunnut lähteä kyselemään kun ei kuulu toimintatapoihin kuulemma ?
Otsikko: Vs: UPS toimitukset
Kirjoitti: Oskari - 23-10-2015, 12:12:19
Eikö sieltä palvelusta saisi kuskin numeroa, jotta voisi sopia suoraan hänen kanssaan? Eikös se kumminkin ole se kuski, joka sinuun on muutenkin yhteydessä sitten ennen toimitusta, vai?
Otsikko: Vs: UPS toimitukset
Kirjoitti: jperala - 23-10-2015, 12:15:20
Eikö sieltä palvelusta saisi kuskin numeroa, jotta voisi sopia suoraan hänen kanssaan? Eikös se kumminkin ole se kuski, joka sinuun on muutenkin yhteydessä sitten ennen toimitusta, vai?

Ei ole yhteydessä, tuo vaan ovelle yllärinä jos ei ketään paikalla niin voi voi.
Otsikko: Vs: UPS toimitukset
Kirjoitti: ollia - 23-10-2015, 12:53:04
Aikaisemmin ilmoittivat että ensimmäinen toimitusyritys olisi klo 9-17 päivällä (hienot ajankohdat joo kun kotiin yrittävät tuoda) mutta nykyään ei ilmoteta edes tuolla tarkkuudella. Tulee vaan joskus koko päivän aikana. Joskus kun en ole ollut paikalla niin on myös sitten myöhemmin löytynyt keltainen ilmoituslappu jostain 5m päästä oven ulkopuolelta kun sitä ei selvästikkään ole voinut laittaa postiluukusta sisään. Ja ainakin omalla kohdalla pitää juosta ovelle koska kuriiri lähtee heti ensimmäisen koputuksen jälkeen vauhdilla pois. Eli ei auta kaataa juomalasia täyteen tai kirjoittaa koodi riviä loppuun jos haluaa saada paketin vielä samalla toimituskerralla.

Mutta joo, ehkä on erilaista PK seudun ulkopuolella.

(tänään odotan innolla pientä pakettia, katsotaan tuleeko paikalle mihin aikaan, veikkaan että myöhään iltapäivällä)
Otsikko: Vs: UPS toimitukset
Kirjoitti: jperala - 23-10-2015, 12:56:32
Aikaisemmin ilmoittivat että ensimmäinen toimitusyritys olisi klo 9-17 päivällä (hienot ajankohdat joo kun kotiin yrittävät tuoda) mutta nykyään ei ilmoteta edes tuolla tarkkuudella. Tulee vaan joskus koko päivän aikana. Joskus kun en ole ollut paikalla niin on myös sitten myöhemmin löytynyt keltainen ilmoituslappu jostain 5m päästä oven ulkopuolelta kun sitä ei selvästikkään ole voinut laittaa postiluukusta sisään. Ja ainakin omalla kohdalla pitää juosta ovelle koska kuriiri lähtee heti ensimmäisen koputuksen jälkeen vauhdilla pois. Eli ei auta kaataa juomalasia täyteen tai kirjoittaa dokumentin lausetta loppuun jos haluaa saada paketin vielä samalla toimituskerralla.

Mutta joo, ehkä on erilaista PK seudun ulkopuolella.

(tänään odotan innolla pientä pakettia, katsotaan tuleeko paikalle mihin aikaan)

Aloin miettimään että miten tehokasta on tehdä turhia reissuja ja roudata samaa pakettia useana päivänä, kun textiviestillä asia hoituisi yhdellä kertaa ? en näe kyseistä toimintaa mitenkään järkevänä.
Otsikko: Vs: UPS toimitukset
Kirjoitti: ollia - 23-10-2015, 13:21:43
Aloin miettimään että miten tehokasta on tehdä turhia reissuja ja roudata samaa pakettia useana päivänä, kun textiviestillä asia hoituisi yhdellä kertaa ? en näe kyseistä toimintaa mitenkään järkevänä.

Niinhän sitä luulisi että tekstarilla voisi hyvin hoitaa halvalla. TNT:llä esimerkiksi tulee ainakin itselle aina mukava tekstari jossa ilmotetaan että suunnilleen mihin aikaan tuovat.

Voi tietenkin olla että UPS:llä ei Suomessa ole paketteja tarpeeksi toimitettavana päivittäin että kuriirien määrättyyn työaikaan pienten turhien reissujen lisääminen haittaisi.
Otsikko: Vs: UPS toimitukset
Kirjoitti: RL - 23-10-2015, 13:34:18
Kyllä oman alueeni ups kuski on soittanut joka ainut kerta, aamulla ja vähän ennen kun on tuonut paketin. Yhtenä kertana ei soittanut koska ts ei ollut laittanut puhelinnumeroani pakettiin. Siitä lähtien aina kun on muistanut pyytää ts:sää laittamaan numeroni pakettiin, niin on tullut puhelu. Vaikea soittaa jos paketissa ei ole numeroa.
Otsikko: Vs: UPS toimitukset
Kirjoitti: jperala - 23-10-2015, 13:48:28
Kyllä oman alueeni ups kuski on soittanut joka ainut kerta, aamulla ja vähän ennen kun on tuonut paketin. Yhtenä kertana ei soittanut koska ts ei ollut laittanut puhelinnumeroani pakettiin. Siitä lähtien aina kun on muistanut pyytää ts:sää laittamaan numeroni pakettiin, niin on tullut puhelu. Vaikea soittaa jos paketissa ei ole numeroa.

Niin oletat ilmeisesti että en ilmoittele numeroitani ja sitten kiukuttelen kun kukaan ei soita. Valitettavasti oletuksesi ei pidä paikkansa. Eivät soittele tai sovi aikoja, tekevät yhden hukkareissun jonka jälkeen voidaan sopia eri vastaanotto paikka mutta edelleenkään eivät ilmoittele edes suunnilleen aikoja.

Tämä siis tämän päivä puhelussa saamaa infoa, eli kohtuu tuoretta.
Otsikko: Vs: UPS toimitukset
Kirjoitti: mistral - 23-10-2015, 15:03:46
Keväällä 2014 tilasin tavaraa Upsin toimituksella ja jouduin itse noutamaan terminaalista. Ilmankos on edulliset hinnat kun asiakas noutaa...
Otsikko: Vs: UPS toimitukset
Kirjoitti: Tane - 23-10-2015, 19:32:58
 Viime toukokuussa UPS yritti kolmena päivänä peräkkäin toimittaa. Odottelin mutta amerikasta(Arizona) tulevalle lähetykselle kun se on rapakon yli päässyt ei helposti löydä seurantakoodia. Se muuttuu ns. UPS:n sisäiseksi koodiksi. Soitin UPS:lle ja seurantatiedot löytyi. Niistä näki miten oli yritetty toimittaa ja huomenna lähtisi jo takaisin lähettäjälle. UPS lupasi pitää sen kun sanoin tulevani hakemaan toimipisteestä. Kysyin vielä että onko varmasti siellä. Menin sitten vähän ennen sulkemisaikaa seuraavana päivänä. Ei löytynyt pakettia. Varmaan on vielä kuljetuksessa, sanottiin. Luvattiin taas huomiseksi. No menin huomenna ja silloin lopulta sain. Katsoin paketin osoitetta, puhelinnumeroni oli ylinnä.
 Nyttemmin tänä syksynä olen parikertaa yrittänyt soittaa UPS:lle. Ei vastata. Odotin pakettia ja olisin halunnut kertoa heille ovikoodin. Ovikello soi ja UPS:n lähetti ojensi tuotavat. Kysyin kuinka osasit? "Tiedän ovikoodin". Piti oikein kiittää noin hyvin varustautunutta lähettiä.
 Kaikkea on sattunut, huonoa ja parempaa. Välillä tulee vannottua että nyt on loppu, siirryn DHL:ään. Mutta kun kuljetushinnat vaihtelee niin menee kuitenkin niiden mukaan...DHL toimii ainakin täällä päin yhteistyössä paikallisten postin toimijoitten kanssa, soittavat etukäteen ja aina saa lähetyksen siksi päiväksi kun on luvattu.
 Onpa tuohon vielä lisättävä että amerikasta jos on tilannut niin sieltä toimittaja yleensä valitsee kuriirin eikä siinä silloin tule DHL tai minun, tilaajan mieltymys kysymykseenkään...Mutta sanoihan joku kerran täällä että kun latoo tiskille tarpeeksi pätäkkää niin kiikuttavat vaikka helikopterilla...