Registration Agreement

Rekisteröityessäsi keskustelualueelle hyväksyt säännöt ja sitoudut noudattamaan niitä.

Tämä on tiivistys olennaisimmasta. Säännöt kokonaisuudessaan löydät linkistä: http://foorumi.avaruus.fi/index.php?topic=22.0

Valitse selkeästi suomalaiseksi tunnistettava käyttäjätunnus (näin tunnistamme sinut ulkomaisten späm-robottien rekisteröitymisyrityksistä). Käyttäjätunnuksen on oltava asiallinen. Kullakin käyttäjällä voi olla vain yksi käyttäjätunnus.

Kunnioita Suomen lakeja. Tekijänoikeuksilla suojatun materiaalin käyttö keskustelualueella ilman oikeuksien haltijan lupaa on kielletty. Jos lähetät foorumille kuvia, on kuvien oltava omiasi tai sinulla on oltava lupa niiden julkaisemiseen, jolloin luvasta on mainittava julkaisun yhteydessä.

Avaruus.fi-keskustelualue on tarkoitettu tähtitieteestä ja tähtiharrastuksesta käytävään keskusteluun.

Astrologia, ufot, salaliittoteoriat ja muu huuhaa eivät kuulu tämän foorumin aihepiiriin.

Yritysten kaupalliseksi mainostamiseksi katsottavat viestit, ketjukirjeet, cross-postailu ja K18-materiaalit ovat kiellettyjä.    

Uskonnon julistaminen tai vastustaminen ei kuulu tämän foorumin teemoihin.

Ennen uuden viestiketjun aloittamista tarkista haulla onko aiheesta jo olemassa ketju. Jos aloitat uuden ketjun, otsikoi viestisi sisältöä vastaavaksi ja kirjoita selkeästi. Isoja alkukirjaimia, välimerkkejä ja kappalejakoja käyttämällä viestistä tulee selkeä.

Kunnioita muita keskustelijoita. Kiroilua tai kiroiluun verrattavien sanojen käyttöä foorumilla ei suvaita. Foorumilla ei mennä henkilökohtaisuuksiin.

Foorumin koko säännöt löydät osoitteesta http://foorumi.avaruus.fi/index.php?topic=22.0

Hyväksytkö säännöt ja sitoudutko noudattamaan niitä?